Kong Valdemars Trop

Nyhedsbrev fra Kong Valdemars Trop - Maj 2016

  Kong Valdemars Trop

Nyhedsbrev fra Kong Valdemars Trop - Maj 2016


Kære medlemmer, ledere, forældre.

Fra redaktøren
Forårets turneringer er nu veloverstået. Billeder fra Stifinderturneringen kan ses her: http://gulspejder.dk/1887.html og på troppens facebook gruppe (tak, Lars Folke). Redaktøren har ikke modtaget bulletin'er fra ulveturneringen. Men ved selvsyn så han hvordan alt stod flot klart ved ankomsten til Stifinderturneringen (hvor Kong Valdemars Trop var medarrangør). Selv det gode vejr var der sørget for! At dømme ud fra de trætte og glade børn der efterfølgende kunne afhentes, så var turneringen en stor success.

Sankt Hans
Kong Valdemars Trop arrangerer som sædvanligt Sankt Hans, hvor alle er velkomne. Det er (naturligt nok) den 23/6, og arrangementet starter kl. 18. Vi kan godt bruge hjælp fra kl. 16:30 til at ordne mad, kaffe og madudlevering. Henvend dig gerne til en af lederne.

Sommerlejr
Årets sommerlejr foregår fra den 9-15 juli i Næsbycentret ved Glumsø. Få endeligt sat kryds i kalenderen. Mere information tilgår snarest.

Kaffetroppen - forældrenes trop
Kom og vær med til at hjælpe børn og ledere med at få ordnet nogle af alle de praktiske ting i og omkring hytten.

Kaffetroppen er et nyt tiltag for de forældre, bedsteforældre og søskende, der har lyst til at møde en gang om ugen, eller hvor tit det passer, for at male, slå græs, gøre rent, rydde op eller fælde træer. Vi møde hver onsdag, mens børnene er til spejdermøde, og ordner de ting, der trænger til at blive ordnet. Der skal også være tid til at tale sammen, slappe af og selvfølgelig til at drikke en kop kaffe.

Man behøver ikke at melde sig ind og vi har ingen uniformer (endnu?), så I skal bare møde op iført arbejdstøj, så vil der være mulighed for at hjælpe til der hvor man føler at evnerne og lysten rækker længst. Jeg har de sidste par gange gået rundt med plæneklipperen og prøvet at sørge for at børnene kan komme til at lave spejder-arbejde uden alt for mange brændenælder og tidsler. Det er hyggeligt at se hvad det er børnene laver og at få en snak med lederen over en kop kaffe når der er tid til det.

Vel mødt !

Lars Folke
Kaffetropsleder
 
SpildOp - Er du vores nye kaptajn?
Som det er de fleste bekendt, kører Kong Valdemars Trop SpildOp 11 gange om året (se evt. https://goo.gl/2huQMv ) SpildOp kørslerne står for en betydelig del af troppens økonomi. Vi er for nuværende 5 kaptajner. Kaptajnerne er dem der sørger for at hente lastbilen i Hillerød og at få aftalt den praktiske gennemførelse af turen. For at holde antallet af ture for hver kaptajn på maks 2 per år, har vi brug for endnu en kaptajn. Kontakt mig derfor rigtigt gerne (bo@boegvald.com) hvis du har mulighed for at tage en tjans som kaptajn (alene titlen er jo det hele værd ;-), og dermed indgå i vores lille eksklusive team.

Datoer til kalenderen
  • 23/6 Sankt Hans
  • 9-15/7 Sommerlejr

Kommentarer til selve nyhedsbrevet kan sendes til ”redaktøren” (bo@boegvald.com). Øvrige kommentarer bedes sendt direkte til den enkelte tropsfører (se www.kongvaldemarstrop.dk for kontakt info).

Tilmelding/framelding til nyhedsbrev
Nyhedsbrevet sendes til alle e-mail adresser som er registreret i medlemsregistret. Hvis du har behov for at ændre e-mail adresse, så kontakt louise@knob.dk.                            

DEL PÅ: