Kong Valdemars Trop

Aktiviteter

Ud over de ugentlige møder, byder Kong Valdemars Trop på en række andre aktiviteter. Det kan være enkeltarrangementer som vandreture og lignende. Årets faste aktiviteter er:

Oprykning

Ved det første møde i august, afholdes en ceremoni for dem der skifter gren, dvs. oprykning fra en gren til en anden.

Juletur

I december tager hele troppen et par dage på juletur, naturligvis med både julemad og julemand!

Forældrerådsmøde

Forældrerådsmødet er den årlige "generalforsamling" for Kong Valdemars Trop, og afholdes i januar når regnskabet er klart. Kom gerne og hør hvordan året er gået og om planerne for det kommende år. Det er naturligvis også muligt (og velset) at gøre sin indflydelse gældende, både på selve forældrerådsmødet og i det videre arbejde i gruppestyrelsen (Kong Valdemars Trops "bestyrelse"). Hos de gule spejdere skal over halvdelen af medlemmerne af gruppestyrelsen være "ikke-uniformerede", dvs. typisk forældre.

Stifinderturnering

Stifinderne har deres årlige turnering i foråret. Det er en lejr over 3 dage, hvor der dystes på spejderfærdigheder.

Ulveturnering

Ulvene har også deres årlige turnering over 3 dage i foråret, hvor leg og spejderfærdigheder forenes.

Sankt Hans

Hvert år afholder Kong Valdemars Trop Sankt Hans ved hytten i Gørløse. Arrangementet er åbent for alle, og trækker en god del mennesker fra Gørløse og omegn. Traditionen tro, serveres der plankelaks og efterfølgende kaffe/kage.

Sommerlejr

En uge i sommerferien afholdes sommerlejr. Enten arrangeret af os selv, eller (hver 5. år) for hele korpset.

SpildOp

Troppen deltager årligt i 11 indsamlinger til genbrug i Allerød kommune. Arbejdet udføres primært af forældrene og deres større spejderbørn, og bidrager betydeligt til troppens økonomi (og dermed til fortsat at holde kontingentet lavt). SpildOp-tur køres på fastlagte lørdage, og styres af en erfaren forældre (kaptajn). Det tager ca. 6 timer, inklusive frokost. Det forventes at man deltager på ca. 1 SpildOp kørsel om året.

DEL PÅ: